bedrijfsbezoek

Welkom in Ardooie!

Ardo zet graag zijn deuren open voor wie houdt van vriesverse groenten, kruiden en fruit. We voorzien een begeleid bezoek van ca. 1.5-2u voor geïnteresseerden uit sectorgerelateerde verenigingen en/of studierichtingen van maximum 30 personen (duurtijd is afhankelijk van de grootte van de groep).

Na een bedrijfspresentatie volgt er een bedrijfstour.

Tijdens deze rondleiding doorlopen we het volledige productieproces en geven we jullie een zo volledig mogelijk beeld van Ardo, met aandacht voor onze producten en ons klimaatbewuste productieproces. Hierbij komen agronomie, productie, verpakking, expeditie en diepvriesopslag aan bod.

Omwille van praktische redenen zijn we genoodzaakt om de bezoeken te beperken tot twee bezoeken per maand.

WAAR EN WANNEER?

Het bezoek gaat door op onze site in Ardooie (BE), waar het verhaal van Ardo begon, zo'n 60 jaar geleden. De bezoeken kunnen enkel doorgaan op weekdagen en tijdens de kantooruren. In de maanden juli en augustus, op feestdagen, in het weekend of buiten de kantooruren zijn er geen bedrijfsbezoeken mogelijk. De rondleiding gebeurt door een ervaren Ardo medewerker in het Nederlands.

Ardo Ardooie

PRAKTISCH?

  • Iedereen krijgt een volledige, persoonlijke set van beschermmiddelen: veiligheidsschoenen, haarnet, beschermende jas en stootpet. Het dragen van deze beschermmidddelen is verplicht. De haren dienen volledig in het haarnetje gedragen te worden. De jas draag je boven de kledij. 
  • Juwelen (ringen, kettingen, armbanden, horloges, oorringen en piercings) zijn verboden in de productie en verpakking. Deze kunnen in een gesloten ruimte worden achtergelaten tijdens het bezoek.
  • Eten en drinken zijn niet toegestaan.
  • Het is niet toegelaten om de producten en machines aan te raken.
  • Er worden geen foto’s genomen worden en er wordt niet gefilmd in de fabriek zonder toestemming van de gids.
  • De aanwijzingen van de gids dienen steeds gevolgd te worden.
  • Het is verboden te roken op onze site, zowel binnen als buiten de gebouwen.
  • Huisdieren worden niet toegelaten op onze site.

Reserveren

Nieuwsgierig hoe het er bij ons aan toe gaat?

Wens je Ardo te bezoeken met je klas, vereniging of organisatie?

Vul dan zeker het aanvraagformulier in.

Elke bezoeker moet een minimale leeftijd van 16 jaar hebben

Adres
Tijdslot