Volver al resumen de nuestras vacantes
Volver al resumen de nuestras vacantes

Warehouse & Verpakkingsmanager

El Desafío

In onze plant te Ardo Ardooie sta je als warehouse & verpakkingsmanager  in voor de dagdagelijkse leiding van het warehouse en de verpakkingsafdeling . Samen met een team van medewerkers realiseer je de doelstellingen die je in samenspraak met de plant director voor beide afdelingen hebt vastgelegd. Naast het dagdagelijks runnen van de afdelingen op gebied van mens, proces, kwaliteit, veiligheid en performance, en rekening houdend met de milieu, gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, sta je in voor het verder optimaliseren. Dit wil zeggen het industrialiseren van nieuwe processen, definiëren en implementeren van optimalisatieprojecten en het borgen van deze processen zodat je afdelingen performant draaien en klaar zijn voor de toekomst. Je geeft rechtstreeks leiding aan een warehouse & distributiecoördinator, een verpakkingsspecialist en coördinator en indirect aan een groep van teamleiders, operatoren en technische medewerkers. In totaal stuur je een team van ongeveer 140 medewerkers aan en rapporteert rechtstreeks aan de Plant director.

Wat houdt de functie in?

 • Als warehouse & verpakkingsmanager bepaal je in overleg met de directie de korte en lange termijn doelstellingen van het warehouse en de verpakkingsafdeling en vertaal je de doelstellingen naar concrete targets, KPI’s en actieplannnen, die je continu opvolgt en bijstuurt waar nodig.
 • Samen met je team sta je in voor de dagdagelijkse aansturing van het warehouse en de verpakkingsafdeling nl. superviseren en opvolgen van de planning, leiden van de meetings, etc..Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit en veiligheid en het monitoren van alle parameters op het vlak van efficiëntie, rendement,...
 • Je bent verantwoordelijk voor de budgetopmaak van je afdelingen en  volgt deze op in nauwe samenwerking met de plant controller, en stuurt bij waar nodig.
 • Je treedt op als drijvende kracht voor innovatie en optimalisatie: je stelt bestaande processen op een kritische manier in vraag, identificeert opportuniteiten ter verbetering van de huidige processen. Je definieert,initieert en volgt optimalisatieprocessen op.  Je blijft op de hoogte van de evoluties en tendensen en capteert en implementeert relevante ontwikkelingen. Je legt een link met andere vestigingen, deelt best practices en implementeertr deze waar relevant.
 • Als people manager stuur je je team van medewerkers aan, delegeer je, coach je en ontwikkel je je medewerkers via continue feedback zodat je een performant  team onder je krijgt. Je stimuleert een sterke en hechte teamspirit en weet wat er in de afdeling leeft door systematisch overleg met je directe medewerkers en je veelvuldige aanwezigheid op de werkvloer.
 • Je overlegt met andere afdelingen zowel formeel (wekelijkse en maandelijke meetings en daarbij horende rapportage) als informeel en zorgt voor optimale samenwerking met en flows van en naar deze andere afdelingen.
 • Je maakt deel uit van het plant managementteam.

Su Talento

 • Je bent houder van een master of bachelor diploma in een technische richting.
 • Je hebt minstens 8 jaar ervaring in productie management in een industriële omgeving..
 • Je bent een people manager nl. je ondersteunt en coacht je medewerkers, zorgt voor groei- en ontplooiiingskansen en treedt op als klankbord zodat je een positief klimaat creëert waarin medewerkers initiatief nemen en excelleren.
 • Je bent een vlotte communicator en beschikt over overtuigingskracht die je op alle niveau’s kan aanwenden.
 • Je bent een strategisch denker en ontwikkelt een lange termijn visie voor beide afdelingen waarbij je oog hebt voor synergieën en trekker bent van change.
 • Je hebt kennis van lean-principes en weet ze te implementerne in je departementen.
 • Je kunt je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans, en Engels.

Nuestra Oferta

Je werkt voor een internationale, gereputeerde en financieel sterke firma, die in volle groei is en interessante toekomstmogelijkheden biedt. De Ardo-groep kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur en korte communicatielijnen. Je ontvangt een volwaardig loon dat aansluit bij het niveau van je functie. Dit  wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps- en een hospitalisatieverzekering.

Tus futuros compañeros tienen la palabra

[general.mobile menu.close]