Volver al resumen de nuestras vacantes
Volver al resumen de nuestras vacantes

Warehouse & Distribution Coördinator

El Desafío

Als warehouse & distribution coördinator ben je verantwoordelijk voor de organisatie en optimale werking van de interne magazijnen, alsook de interne transportflow tussen die magazijnen om de goederenstroom zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en zo bij te dragen aan de vooropgestelde KPI’s. Je  stuurt je team aan en bent daarbij verantwoordelijk om dit op een duurzame, mens- en servicegerichte manier te doen met oog voor continuous improvement, veiligheid en mits respecteren van de standaardwerkmethoden.

Wat houdt de functie in?

 • Je stuurt het warehouse team aan dat bestaat uit een 70-tal medewerkers waarvan 7 medewerkers rechtstreeks aan jou rapporteren. Het team bestaat uit drie departementen: het distributiecentrum waar de laad- en losactiviteten plaatsvinden alsook de picking in een geautomatiseerde hoogbouw. De interne logistiek aan de productiellijnen die bestaat uit goederen die van de productielijn naar de opslag gaan in gekoelde warehouses en van daaruit naar de verschillende verpakkingslijnen gaan. En tenslotte het folie- en kartonmagazijn waarbij de magazijnier instaat voor de benodigdheden aan de verpakkingslijnen.
 • Je zorgt ervoor dat de jou toebedeelde KPI’s op gebied van kost, kwaliteit, veiligheid en milieu  worden opgevolgd binnen jouw werkdomein en bent in staat deze uit te dragen en te vertalen naar de werkvloer. Hiertoe organiseer je op regelmatige basis (wekelijks en maandelijks) overlegplatformen met je medewerkers en het technisch team teneinde iedereen te informeren over de voortgang en verwachte inspanningen en opvolgingen.
 • Je biedt jouw 3 teamleiders - die elk een ploeg van diepvrieschauffeurs en logistiek medewerkers onder zich hebben - ondersteuning op gebied van leiderschap en organisatie .
 • Je bent verantwoordelijk voor de logistieke koer en de externe magazijnen.
 • Je staat ervoor garant dat de transporten tijdig en volgens de voorgeschreven kwaliteit vertrekken (on time en in full).
 • Je bent samen met je manager verantwoordelijk om nieuwe investeringsprojecten en optimalisaties gerelateerd aan het magazijn en/of distributiecentrum te initiëren en te trekken. Dit doe je met een team bestaande uit de investeringsmanager, de verantwoordelijke techniek en eventueel externe consultants. Ook met de IT afdeling onderhoud je nauwe contacten om optimalisaties door te voeren. Kortom ook jij draagt je steen bij met betrekking tot continuous improvement en weet deze projecten te bestendigen.
 • Je werkt nauw samen met de Supply Chain afdeling van de Ardo Group voor het continu verbeteren van de logistieke keten & processen op lokaal- & groepsniveau.
 • Je staat in voor de personeelsplanning van het distributiecentrum en de interne logistiek.
 • Je speelt een leading rol in de verdere implementatie van SAP samen met 2 key-users binnen je team.
 • Je rapporteert aan de Warehouse & verpakkingsmanager.

Su Talento

 • Je bent houder van een master of bachelor diploma handelswetenschappen, supply chain & logistiek of aanverwante.
 • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring binnen een logistieke context en hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je bent een vlotte communicator en een inspirerend leider voor je medewerkers en hun team
 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans, en hebt bij voorkeur ook kennis van het Engels.
 • Je bent IT gedreven, hebt een vlotte kennis MS officepakketten en ERP systeem (Dynaman/ervaring met SAP is een plus).
 • Dankzij jouw analytische vaardigheden heb je oog voor analyse en koppel je daaraan verbeteracties.
 • Je kunt je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.

Nuestra Oferta

Je werkt voor een internationale, gereputeerde en financieel sterke firma, die in volle groei is en interessante toekomstmogelijkheden biedt. De Ardo-groep kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur en korte communicatielijnen. Je ontvangt een volwaardig loon dat aansluit bij het niveau van je functie. Dit  wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals bedrijfswagen,? maaltijdcheques, groeps- en een hospitalisatieverzekering.

Tus futuros compañeros tienen la palabra

[general.mobile menu.close]